Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: intenet bağımlılığı  (Okunma Sayısı 532 defa)
aytun
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Mart 18, 2009, 09:57:54 ÖS »

mrb ben 40 yaşında 19 yıllık evli bi bayanım. saygı ve sevgiye dayalı bir evliliğim olmasına rağmen; şartlarımız gereği sosyal ortamdan oldukça uzak yaşamak beni internete bağımlı hale getirdi.
öyleki gerçek hayattan öncelikli halde şu anda.
orda yaşadığım sorunlar duygusal bağlar hayatımı çok etkiliyor. öyleki zaman zaman intiharın eşiğine getirecek kadar  hayattan kopardı beni.
uzak kalmayı denedim. başaramadım. bu hayatı yaşamıyorum kesinlikle aklım hep nette. ne yapacağımı nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
admin
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2009, 11:05:28 ÖÖ »

Merhaba,

İnternet bağımlılığı artık alkol-uyuşturucu gibi bağımlılık tedavi programları içinde yer almaya başlayan bir bağımlılık türüdür. İlk etapta depresyon - kaygı bozukluğu - sosyal fobi gibi bir durum varsa onun tedavisine başlanır. Bununla paralel olarak internet bağımlılığı tedavisine devam edilir. Size önerebileceğim tek şey bu durum ile ilgili bir tedaviye başlamanız olacaktır. Durumu kabullenmeniz ve bağımlılığınızı kabul etmeniz tedavi için önemli bir adımdır. Bundan sonra profesyonel desteğe ihtiyacınız olacaktır.

Saygılarımla

Psk.Uğur DALAN
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: